Hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel

7 kamrás műanyag ablak

Műanyag nyílászáró vásárlás esetén általában az első lépés, hogy összehasonlítjuk a kereskedők árait, és a hozzánk legközelebb eső helyen megrendeljük a legolcsóbb ablakokat. De mit is veszünk tulajdonképpen? Milyen szerkezetek vannak? Miért fontos ez nekünk?

A műanyag ablak esetében a szerkezet egyet jelent a légkamra kiosztással. Minél több légkamra van egy profilban, annál jobb lesz a hőszigetelése a nyílászárónak, hiszen a rekeszelt szerkezetek jobban szigetelnek.

Ha hosszútávon kevesebbet akarunk költeni a fűtésre, válasszuk az öt kamrás illetve a még jobban szigetelő hat, vagy akár hét kamrás ablakot. A hét kamrás műanyag ablakok már a passzív házakhoz is ajánlott termékek, olyannyira jó a hang- és hőszigetelési képességük.

 

Hogy hogyan lehet ez tovább fokozni?

7 kamrás műanyag ablak metszet

A hét kamrás műanyag ablakok már olyan beépítési mélységgel és stabil szerkezettel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a háromrétegű üveg alkalmazását. A hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel K=0.6 hő átbocsátási értéket eredményez. Ebben az esetben az üveg felépítése áll egy 4 mm-es üvegből Low-e bevonattal, ami egy hő visszaverő fém bevonat, mely nagy mértékben növeli a hőszigetelő képességet. Ezt követi egy 12 mm-es légrés argongáz töltéssel, ennek hatására kismértékben nő a hő és hangszigetelő képesség. Majd egy szintén 4 mm-es float üveg, 12 mm-es argongáz töltéses légrés, és egy újabb 4 mm-es üveg Low-e bevonattal.

Napjainkban a műanyag nyílászárók között a legkorszerűbb a hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üvegezéssel, mellyel sok energiát takaríthatunk meg.

Tekintse meg a többi 3 rétegű üvegezéssel készült műanyag ablakainkat:

Kapcsolódó szolgáltatások:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.