Alumínium fix szúnyogháló

 

Szeretné a nyári éjszakákon is nyitva hagyni ablakait, de zavarják a szúnyogok?

A fix alumínium szúnyoghálók könnyen és gyorsan felszerelhetők nyílászáróira és ha elmúlt a csípésveszély, a következő nyárig akár le is szerelheti, majd ha szükséges vissza is teheti. Hosszú távra nyújt megoldást és garantáltan nyugodt éjszakái lesznek.

Alumínium fix szúnyogháló

Járjon egy lépéssel a moszkitók előtt!

A kor előrehal adtával, a szúnyoghálók terén is egyre nagyobb a kínálat. Azonban sokan választják a régi, de jól bevált megoldást, a fix alumínium keretes szúnyoghálót, mivel a porlakkszórt (festési eljárás) keretnek köszönhetően hosszú élettartamú. Sokféle színben rendelhető.
Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, akár egyedi tervezésűre is. Olyan épületeknél sem okoz gondot a felrakása, ahol kívülről nem lehet hozzáférni az ablakhoz, sőt a már meglévő redőny sem jelent akadályt

Alumínium fix szúnyogháló

Minden, amit az alumínium fix keretes szúnyoghálóról tudni kell

Az alumínium fix szúnyogháló hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a műanyag keretes fix szúnyogháló.
Ez a típus sem mozgatható, mivel a nyílászáróhoz kerül rögzítésre. Ennél a szúnyogháló fajtánál a rögzítés elfordítható fülekkel történik. Ennek a kiegészítőnek köszönhetően, bármikor leszerel ehető és vissza is tehető, ha újra szükségessé válik a használata.

Ennek a kiegészítőnek köszönhetően, bármikor leszerel ehető és vissza is tehető, ha újra szükségessé válik a használata. A háló anyag üvegszálas, ezáltal rugalmas és nem szakad el könnyen. Szövése ugyan sűrű, de még is vékony, ezért jól átereszti a fényt. Akár csak a műanyagnál, itt is előny, hogy a háló jól kifeszíthető és rongálódás estén cserélhető anélkül, hogy a keretet is újra meg kéne vásárolni.

Kinek éri meg alumínium fix szúnyoghálót választani?

Azoknak ajánlott ezt a típust választani, akik olyan helyre szeretnék tenni, ahol másfajta szúnyogháló felszerelése akadályoztatott, nem lényeges biztosítani az ablakon kívüli párkányhoz a hozzáférést. Hátránya, hogy ajtóra nem szerelhető.
Előnye, hogy gyakorlatilag minden ablakra passzol és kerete akár az egyéni ablakformákhoz is igazítható.

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Alap színe a barna és a fehér, de szinterezése után szinte minden színben elérhető, így a színes ablakokon is jól mutat.
Bármikor leszerelhető, ha nincs már rá szükség, de újra fel is rakható igény esetén.
Ha egyedi színre, egyedi ablaktípusra keres fix szúnyoghálót, hosszú távon jó választás az alumínium fix szúnyogháló.

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energia- osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

Hívás