Alumínium mobil szúnyogháló

 

Alumínium mobil szúnyogháló

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy nyári éjszakán egy fáradhatatlanul zümmögő szúnyog duruzsolt a fülébe. Nem kell többet választani a szúnyog és a fülledt meleg között! Válasszon tartós és hosszútávon kifizetődő megoldást és nyerje meg Ön a rovarokkal szembeni harcot. Az alumínium mobil szúnyogháló nem csak esztétikus, sokszínű lehetőséget kínál, de szinte láthatatlan is, ha beköszönt az őszi, téli időszak.

Ugyan az a hatás, többféle kivitelbe csomagolva

Az ablakra szerelhető alumínium rolós szúnyogháló előnye, hogy használata rendkívül egyszerű, tokjába visszaengedve elrejthető, leengedve pedig véd a rovarok ellen. A szúnyogháló egy 4-5 cm-es alumínium tokba tekeredik fel, leengedésnél a könnyed mozgatást a függőleges alumínium sínpár segíti. A hálót az ablak aljára szerelt kiakasztó segítségével lehet rögzíteni, feltekeredését pedig a rugók működtetik, ezért magától tekeredik fel a saját tengelyére.

Tokozott, rugós kivitel azoknak, akik helyhiánnyal küszködnek

A tokozott, rugós alumínium szúnyoghálót azoknak ajánljuk, akinél a helyhiány nem teszi lehetővé a nyíló szárnyú típust felszerelni. A háló maga egy 4,5 cm-es függőleges tokba kerül kifeszítésre, felül és alul pedig két vízszintes vezetősín igazítja a mágnesszalaggal ellátott befogadó sínhez, így biztosítva a tökéletes mozgathatóságot és záródást.

Alumínium mobil szúnyogháló

Nyitható, vagy húzható, kinek melyik az előnyös

Kétféle kivitelben kapható. Az egy oldalról elhúzható változatát 140 cm-ig választható, a két oldalról elhúzhatót pedig a kétszárnyú, 140 cm-t meghaladó ajtókhoz ajánljuk.
A fix keretes, nyíló szúnyogháló azok számára praktikus, akik zsanér segítségével nyitható, vagy tolóajtós szúnyoghálót is fel tudnak szereltetni, nem okoz problémát a helyigénye.
A zsanéros szúnyogháló kerete fix. Az alumínium anyagnak köszönhetően erős, jól bírja az a napi szintű igénybevételt, mit azok a szúnyoghálók, melyek oldal irányba elhúzva nyílnak. Hasonlóan működik, mint egy ajtó. Nyitását a zsanérok biztosítják, zárását pedig a mágneszár. Választható rugós zsanérral is, így az ajtót csak nyitnunk kell, csukódása a rugóknak köszönhetően magától történik. Szerelhető egyszárnyú és kétszárnyú ajtóra is.
A tolóajtó kerete megegyezik a zsanéroséval, azonban ennél a típusnál figyelni kell arra, hogy az ajtó oldal irányba történő tolással nyílik, ezért minimum annyi hely kell legyen az ajtó mellett, mint a szúnyogháló szélessége. Záródását a mágneszárnak köszönheti.

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Kinek ajánlott?

Mivel ezeknek a szúnyoghálóknak az anyaga alumínium, strapabírók, erősek és hosszú távú megoldást jelentenek. Az alumínium szúnyoghálók szerkezete színezhető, ezért a színválasztást nem korlátozza más, mint a már meglévő nyílászárókhoz választott szín.
Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék a nyári időszak után elrejteni szúnyoghálóikat, azoknak, akik kedvelik az egyedi megjelenést biztosító színeket és akik végérvényesen szeretnék kizárni a rovarokat az életükből.

Hívás