Műanyag fix szúnyogháló

 

Műanyag fix szúnyogháló, avagy hogyan vegyük fel a harcot a vérszívókkal!

A nyárral nem csak a meleg érkezik meg, hanem a szúnyogok, lepkék, legyek és egyéb repülő rovarok is, amikkel szinte így vagy úgy, de mindenki hadakozik. Védekezhet ellenük egészségre káros vegyszerekkel, légycsapóval fehér falat nem kímélve, vagy választhat egy egyszerű és hosszú távú megoldást és szúnyoghálóval vértezi fel a nyílászárókat

Műanyag fix szúnyogháló

Soha többet szúnyogcsípést!

Több típusú szúnyogháló létezik, de talán a legismertebb a műanyag fix szúnyogháló. Ahogy a neve is mutatja, ezt a típust fixen rögzítik az ablakkeretre csavarokkal, vagy pattintóval (V alakú fém anyagú alkatrész), aminek a segítésével belülről is felszerelhető a szúnyogháló akkor is, ha több emelet magas épület nyílászáróiról van szó. A keret barna, vagy fehér műanyagból készül vastag, vagy vékony profilból. A keret vastagsága mindig attól függ, mennyi hely van a szerelésre. A háló üvegszálas szürke színű műanyagból készül, hogy tartós legyen.

Műanyag fix szúnyogháló

Kiknek jelent jó választást a műanyag fix szúnyogháló?

Mielőtt a műanyag fix szúnyogháló mellett teszi le valaki a voksát, érdemes figyelembe vennie, hogy ez a szúnyogháló bármikor le és felszerelhető, viszont az ablakra, fixen kerül fel, mozgatása nem lehetséges. Szinte bármelyik ablaktípusra, illetve már meglévő redőny elé is tehető.

Ezt a típust olyan nyílászárókra javasolt feltenni, ahol nem akarunk az ablakon kívül pl. virágot locsolni, vagy portörlés után rongyot kirázni. Ezért érdemes végiggondolni, zavarja-e majd a mozgásban és korlátozza-e olyan tevékenységekben, amik mindennaposak az életében.
Legnagyobb előnye, hogy a háló könnyen cserélhető. Így ha megrongálódik, akkor csak le kell szedni a keretet a nyílászáróról, a régi hálót kivenni és a helyére újat behúzni. Ez mindössze pár percet vesz igénybe és nem kell újat vennie.

Ha elege van már nyáron is csukott ablakokból, mert zavarják a berepkedő rovarok és moszkitók, olcsó, de megbízható, hosszú távú megoldást keres problémájára, bátran döntsön a műanyag fix szúnyogháló mellett.

Hívás