Miért a Fensterimpex Kft.?

Legyen szó árajánlatkérésről nyílászárók cseréjéről, beépítéséről, vagy ha csak információra van szüksége, nálunk naprakész, szakképzett kollégák állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Régi? Nem zár jól? Rossz a szigetelés? Segítünk! A Fensterimpex Kft.-nél jó helyen jár.

  • kizárólag Észak és Nyugat Európa nagy és neves gyárainak minősített termékei.
  • kizárólag minősített beszállítók (vasalat, üveg, profil).
  • Garanciális problémák egy ezrelék alattiak.
  • Nemzetközi tanúsítványok
  • megrendeléstől számított minimum 5 – maximum 9 munkanapon belüli szállítás műanyag ablakok és ajtók esetében fehér és öt standard színben is
  • Ügyfélközpontúság
  • Kizárólag szakirányú végzettséggel rendelkező beépítők
  • Komplett választék … minden egy helyen (ablak, ajtó, redőny, szúnyogháló, párkány, kapcsolódó szolgáltatás )
  • Barátságos segítőkész ügyfélszolgálat.
  • Ajánlat 36 órán belül.
Fenster Impex Kft. 1 nap

Nyílászáró csere 1 nap alatt

Hiába fűt télen, még is úgy érzi hideg a lakása? Ne várjon tavaszig! Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

Sokakat elriaszt télen a nyílászárók cseréje, beépítése, mert tartanak tőle, hogy kihűl a ház. Az esetek többségében sokszor már nem elég a nyílászárók felújítása, újra szigetelése. Viszont egy minőségi ablak beépítésével megszűnik a hőveszteség és csökken a fűtésköltség.

Kollégáink egytől-egyig precíz, pontos, még is gyors munkát végző szakemberek, akiknek maximum 1 órára van szükségük a nyílászárók beépítéséhez. A régi ablakot kiveszik és azonnal helyére kerül az új, így nagyon rövid ideig lesz lakása nyitva.

Szakembereink helyiségről-helyiségre végzik a szerelési munkálatokat, melyek lezárhatósága esetén nem kell számolnia lakása lehűlésével.

Fenster Impex Kft. ablakcsere akár 3 hét alatt

3 hét alatt új, minőségi műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

3 hét csupán és otthonába új minőségi nyílászárók kerülhetnek.
Amennyiben a megrendeléstől számított 4 hét elteltével műanyag nyílászárói nem kerülnek beépítésre, a megrendelt tétel cégünk ajándéka. Vagyis, INGYEN Önnek adjuk!

Fenster Impex Kft. német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A Veka műanyag nyílászáró a világszerte elismert DIN EN ISO 9001 minőségi szabvány szerint, szigorú ellenőrzések mellett készül. Kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak. 70 mm beépítési mélységgel és a rendkívül strapabíró, kitűnő minőségű Roto vasalattal kerülnek forgalomba. Ablakainkat a legmagasabb minőségű szintet képviselő üvegezéssel szállítjuk, melyeket a PRESS-GLASS cég gyárt.

Fenster Impex Kft. A + energiaosztály

A + energiaosztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

Az energiaosztályok jelentősége az energiatakarékosság előtérbe kerülésével egyre nagyobbá válik a nyílászáró gyártás piacán is. Fontos, hogy otthonát nem csak energiatakarékos háztartási gépekkel, hanem nyílászáróinak optimális kiválasztásával is energia hatékonnyá teheti.
A folyamatosan emelkedő energiaárak egyre indokoltabbá teszik, hogy a régi, elavult, rosszul hőszigetelt nyílászárókat még időben kicseréljük. A minőségi nyílászárók beépítésével télen jelentősen csökken a fűtés költsége, nyáron pedig hűvösebbé, ezáltal komfortosabbá tehető a lakás. Egy új műanyagablak nem csak növeli az ingatlan értékét, hanem javítja a ház homlokzati látképét és nagyon egyszerűen tisztítható.

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Hívás