Nyílászáró cseréje

Segítség nyílászáró csere! De mikor? Hogyan? Mennyi ideig tart? Mi a munkafolyamat menete?

Készüljön fel Ön is, hogy az álom ne váljon rémálommá!

Cégünk célja, hogy a hazai nyílászáró piacon olyan szolgáltatást tudjunk nyújtani, amit maximális kiszolgálás, megbízhatóság és ügyfél elégedettség jellemez.
Nyílászárót nem cserél az ember minden nap, tehát ami nekünk természetes, az másokban kérdéseket vet fel. A továbbiakban igyekszünk minden olyan információt megosztani, amire egy nyílászárócsere előtt ügyfeleinknek szüksége lehet.

Nyílászáró cseréje

Hogyan is zajlik a nyílászáró cseréje?

Szakembereink felmérik, kiszámolják az árat, leszállítják és beépítik új nyílászáróit. Ezután kerülnek beszerelésre a nyílászárókhoz rendelt egyéb kiegészítők, párkányok, redőny, szúnyogháló…stb. Vajon tényleg ennyi lenne az egész?

Bontás nélküli csere, azaz tokba építés, de mit is jelent ez?

A nyílászáró bontás nélküli cseréje esetén a régi tokba kerül beépítése az új nyílászáró. Nincs szükség kőművesmunkára, mivel az új ablak és a tok közötti hézag szigetelésre kerül, majd ez a szigetelőréteg lesz elfedve egy műanyag takaróléccel.
A régi nyílászáró elemeit kérés esetén elszállítjuk.
További információkért, kérdéseivel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik naprakészen állnak rendelkezésére!

Nyílászáró cseréje

Mikor érdemes nyílászárót cserélni?

Akár ajtóról, akár ablakról van szó, fontos figyelembe venni, hogy a nyílászáró kibontása és az új beépítése, esetlegesen kőműves munkával is járhat. Panellakások esetében kevésbé számít a mikor, viszont itt is érdemes figyelembe venni, hogy burkolás és festés előtt érdemes elvégeztetni a cserét.

Tévhit, hogy télen nem lehet ablakot cserélni, mint ahogy az is, hogy több napig tartó folyamatról van szó. Téli ablakcsere esetén sem kell attól tartani, hogy kihűl a jól befűtött épület, hiszen szakembereink helyiségről-helyiségre végzik a szerelési munkálatokat, melyek lezárhatósága esetén nem kell számolnia lakása lehűlésével. A beépítés ideje a munka és az egyéb kiegészítők mennyiségétől. Amennyiben egy családi ház teljes nyílászárócseréjéről van szó, akár 1-2 nap is lehet, de egy ablak, vagy ajtó cseréje maximum 2 órát vesz igénybe.

Felmérés és beépítés

Az első és legfontosabb lépés.
A nyílászárót nem elég csak kiválasztani, sok múlik a beépítésen is. A szakszerű beépítésnek köszönhetően lesz nyílászárója tökéletes hang és hőszigetelő hatású.
Ahhoz, hogy a beépítés megfelelő legyen, mielőtt a nyílászáró megrendelésre kerül, szükség van a falnyílás felmérésére, hogy a méretpontatlanságokból adódó kellemetlenségek elkerülhetőek legyenek. Ehhez érdemes szakember segítéségét kérni.

Tekintse meg nyílászáró csere szolgáltatásainkat:

+

Ablakcsere Budapest

Ajtócsere Budapest

Árajánlatkérés

Visszahívás

Adatvédelem

15 + 5 =

Hívás