Ajtócsere Budapest

 

Ajtócsere Budapest

Bejárati ajtói már nem tündökölnek régi fényükben? Eljárt felettük az idő, és a hőszigetelés hiánya mellett a biztonságérzetét sem fokozzák? A Fensterimpex Kft.-nél megtalálja az Ön igényeit maximálisan kielégítő ajtót.

A Fensterimpex Kft. beépítő csapatai szakértelmükkel, megbízhatóságukkal valamint körültekintő precíz munkavégzésükkel garantálják, hogy az ajtócsere folyamata optimálisan zajlódjon le, és ne kelljen a következő években, évtizedekben újabb ajtócserére vagy javítási munkálatokra pénzt áldozni.

Az ajtócsere folyamatát is elsősorban az határozza meg, hogy milyen beépítési technológiával kell elvégezni. Az alábbi felsorolás összegzi, milyen módszerekkel lehet kivitelezni egy ajtó cseréjét:

Az ajtócsere folyamata lépésről lépésre:

  • Ajtók pontos méreteinek felvétele az első lépés. Minden esetben kiküldünk Önhöz egy képzett szakembert, aki a mutatós és pontos beépítés érdekében felméri a beépítendő ajtók méreteit. Ehhez még akkor is ragaszkodunk, amennyiben egy másik cég már elvégezte nyílászáróinak felmérését, hiszen csak így tudunk garanciát vállalni a beépítésre.
  • A pontos méretek alapján, és a kiválasztott beépítési módnak megfelelően küldünk egy árajánlatot, aminek elfogadását követően legkésőbb 14 munkanapon belül beépítő csapatunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, az ajtócsere elvégzésének céljából
  • Munkatársaink érkezése előtt érdemes a lakást „felkészíteni” az ajtócserére, hiszen a bontás és a beépítés is porral jár, így érdemes takarófóliával letakarni a bútorokat, elektronikai berendezéseket, hogy a munka végeztével a takarítás könnyebben és gyorsabban menjen.  Az aljzatot hullámpapírral érdemes védeni a körültekintő munkavégzés ellenére is fennálló sérülésveszélytől.
  • Az ajtócsere időtartama legtöbb esetben pár óra alatt lezajlik, többszintes családi házak bejárati ajtócseréjének elvégzése is legfeljebb 2 nap alatt kivitelezhető.
  • Az utómunkálatok elvégzése kiválasztott beépítési módszertől függően zárja le az ajtócsere folyamatát

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Hívás