Nyílászárók beépítése kőműves helyreállítással

Lecserélné régi nyílászáróit? Nem szeretne több különböző szakembert hívni az ablakcserére és a kőműves helyreállításra?

Nyílászárók beépítése kőműves helyreállítással

Akkor válasszon minket, hiszen a Fensterimpex Kft.-t nem csak a széles szortiment, a szélsebes munkavégzés és a szédítő árak jellemzik, nálunk a több éves/évtizedes tapasztalattal rendelkező beépítőink precízen, megbízhatóan, szakszerűen elvégzik a kőműves helyreállítást is a nyílászárók beépítését követően.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a felhasznált anyagok minősége és a nyílászárócsere időtartamának elhúzódása végett a kőműves helyreállítással történő beépítés az egyik legköltségesebb formája a nyílászárók cseréjének, ám garantáljuk, hogy amennyiben külön kéri a nyílászárók cseréjét, majd külön a kőműves helyreállítást egy másik cégtől rosszabbul jár anyagilag.

Nyílászárók beépítése kőműves helyreállítássalTermészetesen nem minden esetben van szükség nyílászáróinak beépítését követően kőműves helyreállításra. Nagyrészt függ ez attól is, hogy milyen típusú épületben végezzük a nyílászárók beépítését. Tégla építésű lakásoknál, amennyiben nem régi tokba történik a beépítés (gerébtokos vagy pallótokos ablakoknál főként)a falkávák a legkörültekintőbb munkavégzés esetén is erősebben roncsolódnak, valamint a régi széles tok mögött található falfelület látszódni fog az új keskenyebb ablak beépítése után, amelyet takaróléccel nem lehet elfedni, így szükséges a kőműves helyreállítás. Lássuk, mi a folyamata ennek:

  • Nyílászárók pontos méreteinek félmérése, ajánlatkészítés, megrendelés, majd szállítás egy előre egyeztetett időpontban.
  • Önnek annyi a feladata, hogy mielőtt szakembereink beépítenék az új nyílászárókat, a lakást megfelelően elő kell készíteni. (takarófóliával letakarni a bútorokat, elektronikai eszközöket stb. hiszen ahol kőműves helyreállításra van szükség, ott jóval nagyob por és sittképződésre is kell számítani)
  • Régi ablakok kiszerelése, gerébtok, pallótok darabokra fűrészelésével, így elkerülve a nagyobb roncsolódásokat.
  • Üres falkáva megtisztítása, új nyílászárók tokjainak beépítése először ideiglenes ékeléssel történő rögzítéssel, majd tokrögzítő csavarokkal vagy szerelővasakkal véglegesen rögzítve. Szárnyak visszaakasztása, finomhangolása.
  • Ezt követően fontos feladatunknak tekintjük, hogy a kiválóan hőszigetelő nyílászárói mellé  kiváló minőségű hőszigetelt falfelületet biztosítsunk. A munkálataink a falfelület kialakítását, kőműves helyreállítását, faljavítás, élvédőzését és kétszeri glettelését /tehát teljes festés előkészítését/ tartalmazzák.

Kőműves helyreállítással történő nyílászáró beépítéssel egy nap 5-6 ablakot tudunk kicserélni, így egy komplett családiház nyílászáróinak cseréje akár 2-3 napot is igénybe vehet.

Amennyiben további kérdéseik lennének a kőműves helyreállítással kapcsolatosan, kérem keresse kollégáinkat bizalommal.

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Hívás