Kapcsolat

Ajtó, Ablak, nyílászárócsere

Fenster Impex Kft.

Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál a nyílászárók mellé. Tanácsadás, ajánlatírás felmérés, szállítás, bontás, beépítés, helyreállítás. Műanyag és alumínium redőnyök szúnyoghálóval vagy anélkül, külső és felső tokos változatban. Motoros vagy kézi működtetéssel. Műanyag és alumínium szúnyoghálók fix keretes vagy mobil változatban egyedi méretben egy héten belüli szállítással szereléssel

Telefonszámunk

+36 1 800 8259

Email címünk:

info@windok.hu

Címünk:

1037 Budapest
Bojtár utca 78

}

Üzleti órák:

Hétfő – Péntek: 9-16h

Adatvédelem

11 + 11 =

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energia- osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

Call Now ButtonHívás