Műanyag bejárati ajtók

 

Műanyag bejárati ajtók

Esztétikus? Igen. Biztonságos? Igen. Egyedi méretezés? Felár nélkül. Széles panel és üvegválaszték? Természetesen. Megbízható? Igen. Versenyképes ár? Még annál is jobb.

Ezek röviden összefoglalva a legfontosabb kérdések, amik felmerülhetnek egy műanyag bejárati ajtóval kapcsolatosan, melyekre a válaszokat is megadtuk.

Számos szempont szerepet kaphat a műanyag bejárati ajtó kiválasztásánál. Fontos lehet a lenyűgöző külső, a biztonság és természetesen az ár is. Itt meg kell jegyeznünk, hogy a feltűnően alacsony ár általában a biztonság rovására megy. Tehát amennyiben nem szeretné, hogy a betörők egy szempillantás alatt bejussanak lakásába, válasszon kicsit magasabb árfekvésű, ám biztonságos, magas minőségű bejárati ajtót, mely alapanyagai a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelelnek. Az esztétikai élmény fokozására számos lehetősége nyílik, díszüvegek, különleges paneltípusok közül válogathat, melyek által bejáratai ajtaja egyedivé, stílusossá válik. Fontos megjegyezni, hogy a szépség, a különleges külső a bejárati ajtók esetében nem megy a biztonság rovására.

Ezen felül egyedi méretekben, oldal és felülvilágítókkal együtt, különböző zártípusok és biztonságtechnikai elemekkel gyártjuk le bejárati ajtaját.

A Fenster Impex Kft.-nél az alábbi műanyag bejárati ajtótípusok közül válogathat:

Amennyiben további kérdései lennének a műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatosan, kérem hívjon minket bizalommal, kollégáink készségesen állnak rendelkezésére.

Műanyag bejárati ajtók
Hívás