Oldal kiválasztása

Műanyag bejárati ajtók

 

Műanyag bejárati ajtók

Esztétikus? Igen. Biztonságos? Igen. Egyedi méretezés? Felár nélkül. Széles panel és üvegválaszték? Természetesen. Megbízható? Igen. Versenyképes ár? Még annál is jobb.

Ezek röviden összefoglalva a legfontosabb kérdések, amik felmerülhetnek egy műanyag bejárati ajtóval kapcsolatosan, melyekre a válaszokat is megadtuk.

Számos szempont szerepet kaphat a műanyag bejárati ajtó kiválasztásánál. Fontos lehet a lenyűgöző külső, a biztonság és természetesen az ár is. Itt meg kell jegyeznünk, hogy a feltűnően alacsony ár általában a biztonság rovására megy. Tehát amennyiben nem szeretné, hogy a betörők egy szempillantás alatt bejussanak lakásába, válasszon kicsit magasabb árfekvésű, ám biztonságos, magas minőségű bejárati ajtót, mely alapanyagai a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelelnek. Az esztétikai élmény fokozására számos lehetősége nyílik, díszüvegek, különleges paneltípusok közül válogathat, melyek által bejáratai ajtaja egyedivé, stílusossá válik. Fontos megjegyezni, hogy a szépség, a különleges külső a bejárati ajtók esetében nem megy a biztonság rovására.

Ezen felül egyedi méretekben, oldal és felülvilágítókkal együtt, különböző zártípusok és biztonságtechnikai elemekkel gyártjuk le bejárati ajtaját.

A Fenster Impex Kft.-nél az alábbi műanyag bejárati ajtótípusok közül válogathat:

Amennyiben további kérdései lennének a műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatosan, kérem hívjon minket bizalommal, kollégáink készségesen állnak rendelkezésére.

Műanyag bejárati ajtók
Hívás