Redőnyök

 

Redőnyök

Redőnygyártás több mint egy évszázad óta

Tudta, hogy hazánkban 1867 óta van redőnygyártás? Mára pedig napjaink egyik legkedveltebb árnyékolója lett. Természetesen azóta számtalan színben és több féle kivitelben kaphatók műanyag, vagy alumínium alapanyagból.

Az emberek többsége azért választja a redőnyt árnyékolónak, hogy rendeltetésének megfelelően sötétítsen vele. Azonban egyre többen vesznek műanyag redőnyt hő és hangszigetelés céljából, vagy alumínium redőnyt a betörésvédelem érdekében.

Nyáron hűvös, télen meleg otthon

A redőny jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Nyáron árnyékol, nem engedi felmelegíteni az üveget, így a meleg kinnreked. Télen hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően bent 3-4 fokkal melegebb marad. Mindemellett egy jól megválasztott redőny növeli egy épület esztétikai kinézetét is.

UV védelem redőnnyel?

Köztudott, hogy amit nap ér, az ki van téve az UV sugarak károsító hatásának. A redőnyös nyílászárókkal felszerelt épületekben a bútorok és falak színe és megóvható. Ugyan a mai nyílászárók már UV védett felületkezeléssel ellátottak, a redőnnyel plusz védelmet biztosítunk.

Nézze meg az Fenster Impex Kft. redőny kínálatát:

Redőnyök
Hívás