Alumínium kombi redőny

 

Alumínium kombi redőny

Önmagában számos érv szól az alumínium redőny mellett. Időtálló, hosszú élettartamú, lamellái kifejezetten kültérre tervezett színterezéssel kapják meg a színüket, hogy az időjárás viszontagságai ellenére megőrizzék azt. Nem kopik és rozsdásodik azáltal, hogy alumíniumból készülnek alkatrészei. Védelmet nyújt a betörés ellen.
Fontos megemlíteni, hogy csak úgy, mint a műanyag redőny, az alumíniumnál is létezik szúnyoghálóval kombinált változat.

Mit érdemes tudni az alumínium kombi redőnyről?

Az alumínium kombi redőny lényege, hogy a redőnnyel együtt szúnyogháló is beszerelésre kerül. Ezáltal a redőny szerkezeti felépítése némileg megváltozik, ugyan is a szúnyogháló tengelye is bekerül a redőnytokba, illetve a vezetősín dupla lesz. A szúnyogháló kefés, míg a redőnypalást gumival bélelt lefutóban mozgatható, akár külön-külön is. Az alumínium kombi redőny mindazok számára tökéletes megoldás, akik hosszú távra terveznek és emellett szeretnék a repülő rovarokat az ablakon kívül tudni.

Miért tenné láthatóvá, ha el is rejtheti?

Aki már rutinos a redőnyválasztásban, annak nem jelent újdonságot, hogy az alumínium kombi redőny is kapható vakolható kivitelben. Azonban fontos tudni, hogy még az építkezés során ki kell alakítani a tok helyét. Az épület bevakolása előtt kerül beszerelésre a redőny és utána lehet vakolni, hogy a végén csak a lefutókat és a szerviznyílás fedését lehessen látni.

 

 

Alumínium kombi redőny

Kinek ajánljuk az alumínium kombi redőnyt?

Az alumínium kombi redőnyt azoknak ajánljuk, akik hússzú távon kifizetődő megoldást keresnek nem csak sötétítésre, de a szúnyogok ellen is. Jó választás, ha szereti a színeket és nem a szokványos barna, vagy fehér színre vágyik, plusz hőszigetelésre és hangszigetelésre van szüksége és szeretne egy olyan árnyékolástechnikai eszközt ablakaira, mely rácsok nélkül nyújt biztonságot a betörésekkel szemben.
Amennyiben a fenti tulajdonságok megegyeznek az Ön, úgy garantáltan jól dönt, ha alumínium kombi redőnyt választ.

Tekintse meg kapcsolódó termékünket:

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Hívás