Szúnyogháló

Repkednek, zümmögnek, csípnek, megzavarják álmát? Nem hagyják aludni a szúnyogok? Önnek szúnyoghálóra van szüksége!

Szúnyogháló

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor nyári éjszakákon döntenie kell, hogy a szúnyogokat választja hálótársának a nyitott ablak mellet, vagy az ablakokat bezárva a fülledt meleg miatt nyugtalan az álma.
A szúnyogháló tökéletes védelmet nyújt a szúnyogok, lepkék, legyek és egyéb repülő rovarokkal szemben. Nincs többet lámpafény köré gyűlő lepkeraj, nincsenek álmatlan éjszakák, eldobhatja az egészségre káros rovarírószereket. Nyugodtan nyitva hagyhatja az ablakokat, ajtókat még világító lámpák mellett is.

A szúnyoghálók anyaga üvegszálas és rugalmas. Hosszú élettartamát a nagy szakítószilárdságnak köszönheti. Szövése sűrű, de vékony, ezáltal jól átlátható. Nem veszi el a fényt, így a helység ugyan olyan világos marad, mint amikor még nem volt feltéve szúnyogháló a nyílászárókra. Választható fix, vagy mobil kivitelben.

Milyen tulajdonságoknak rendelkezik a jó szúnyogháló?

Míg régen csak a nem kívánatos rovarok távoltartására szolgált a szúnyogháló, mára már ennél a nyílászáró kiegészítőnél is kínosan ügyelünk a részletekre, amikor arról döntünk, melyiket is válasszuk. Fontos, hogy se a fény bejutását, se a levegő áramlását ne akadályozza. Azoknál, akiknél kisállat is a lakótársak közé tartozik fontos, hogy meglegyen a kijárhatóság és ne csak az ember számára legyen akadálymentes a közlekedés. Légyeges, hogy a kint szálló pihéket, faleveleket, virágszirmokat ne röpítse be a légáramlás a nyitott ablakon, vagy ajtón.

Szúnyogháló

A fix szúnyogháló előnye és hátránya

A fix szúnyoghálót lehet alumínium vagy műanyag kerettel rendelni. Előnye, hogy nagy felületekre is kiválóan alkalmas és jól kifeszíthető. Hátránya viszont, hogy mivel fix, ajtókra nem alkalmas, illetve az ablak külső párkányához nem lehet hozzáférni.
Az alumínium keretes szúnyogháló esetében lehetőség van a hagyományos négyzet alakú ablakformától eltérő, egyedi tervezésű ablakokra is felszerelhető.

Miért jó a mobil szúnyogháló?

A mobil szúnyoghálóknál már jóval nagyobb választási lehetőség van, mint a fixen rögzítettek esetében.
Olyan helyeken, ahol nem lehet pl. helyhiány miatt nyíló szárnyú ajtót felszerelni, jó megoldás lehet a tokozott, rugós kivitel. Ebben az esetben lehetőség van az egy oldalról és a két oldalról elhúzható típusok közül választani.
Amennyiben a hely nem akadályoztat, a fix keretes, nyíló szúnyogháló is megfelelő lehet zsanéros nyíló, vagy tolóajtós verzióban.
Mobil szúnyoghálót ablakra is lehet szerelni, melynek mozgatása függőlegesen, egy sínrendszerben történik, ezáltal szükség esetén fel és lehúzható.

Abban az esetben, ha Ön kipihenten szeretne nyáron is ébredni, ha nem szeretne viszkető szúnyogcsípésektől szenvedni, vagy zavarja, hogy nem élvezheti a friss levegő áramlását a szobában a kintről beszálló pihéktől, garantáltan jól dönt, bármelyik típusú szúnyoghálót is választja.

Hívás