Műanyag nyílászárók

Zárja ki a külvilágot műanyag ablakokkal!

Nyílászárót cserélne, de nem tudja melyiket válassza? Azért vagyunk, hogy ne maradjanak Önben megválaszolatlan kérdések. A következő leírásból megtudhatja, miért érdemes műanyag nyílászárót választani otthonába.

Az épületek igen fontos részét képezik a nyílászárók. Nem csak arra szolgálnak, hogy fényt vigyenek az életünkben, hanem hogy biztonságot nyújtsanak, a hideget kint, a meleget bent tartsák és kellemes komfortérzetet biztosítsanak.

A műanyag nyílászárók felépítésének köszönhetően kiváló hang-és hőszigetelő képességgel rendelkeznek, nem vetemednek, vagyis megtartják formájukat. Legfőbb előnye, hogy hosszú élettartamúak és gyorsan le lehet gyártani. A műanyag nyílászárók kinézetére rengeteg variáció létezik, színválaszték közül választhat. Az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll.

Kiváló ár-érték arány

A műanyag nyílászárók nem szorulnak felújításra, nem kell festeni. Széles színskálából választhatja ki, milyen színt szeretne. A legfontosabb érv, ami a műanyag nyílászárók mellett szól, hogy az ár érték aránya kiváló.
A műanyag ablakok esetében nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nagyon jó a hő-és hangszigetelő képessége, így nem csak energiatakarékos, de a kintről jövő zajok sem jutnak be az épületbe.

Tudta, egy jól megválasztott nyílászáróval még a legzajosabb utca is csendesnek tűnik?

Egy átlagos utca zaj, kb. 30-40 dB. Egy átlagos műanyag ablak hanggátlása 33dB. Tehát, ha egy átlagos képességekkel rendelkező műanyag ablakot vásárol, Önnek akkor is egy magas hangszigetelésű nyílászárója lesz. A 33dB hanggátlás egy egyszerű hang gátló üveggel tovább növelhető, egészen 48 dB-ig.

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Hívás