Műanyag ablak árlista

Műanyag ablakot szeretnék! Hány légkamrásat? Milyen üvegezéssel?

Általában ezek a kérdések merülnek fel először, ha nyílászárót cseréltetünk, vagy építkezünk. Ha elénk kerül egy műanyag ablak árlista, árajánlat, vagy szórólap, és megfelelőnek találjuk az árakat, azért érdemes megnézni a nyílászárók műszaki tartamát, hiszen hosszú távra vásárolunk.

Egy műanyag ablak árlistánál minden esetben fel van tüntetve, hogy hány légkamrás profilból készül, és milyen a beépítési mélysége. Ezekből az adatokból le tudjuk szűrni, hogy mennyire szigetel az ablak, és milyen merev a szerkezet.

Minél több a légkamra, az ablaktok és szárny annál jobb hőszigetelő, és minél vastagabb a beépítési mélység, annál masszívabb, merevebb a szerkezet. A műanyag ablak szerkezetének merevségéhez nagyban hozzájárul még a benne lévő acélmerevítés. Ez minél vastagabb, annál masszívabb a szerkezet. Az acélmerevítés készülhet úgynevezett „C”, „U”, és a mi a legjobb, zártszelvényből.

Ha ezen túl vagyunk, és magát a profilt megfelelőnek találjuk, érdeklődjünk, hogy a műanyag ablak árlistában szereplő ablakok vasalata tartalmaz-e hibás működés gátlót, ami megakadályozza, hogy egyszerre használjuk a nyíló és a bukó funkciót, és van-e benne kiemelésgátló vasalat. Fontos a rés-és mikro szellőztetés is, hogy ha esetleg hosszabb időre elhagyjuk a házat, zárt állapotban is legyen egy kis levegőmozgás, így mikor haza érünk, friss levegő fogad a lakásban.

A műanyag ablak árlistában az üvegezésre vonatkozóan látjuk, hogy K=1.0. Ez az üveg hőátbocsátó képességét jelöli. Minél alacsonyabb ez a „K” érték, annál jobb hőszigetelő az üveg. Az általunk forgalmazott műanyag ablakokat alap esetben K=1.0 értékkel 4-16-4 kiosztással adjuk. Ez azt jelenti, hogy van egy 4 mm-es float üveg, azt követi egy 16 mm-es légrés, ami argon gázzal van töltve, ez megakadályozza a párásodást a két üveg között, és csökkenti a hő átbocsátó képességet. Majd jön még egy 4 mm-es üveg lágyfém, úgynevezett Low-e bevonattal.

A fent felsoroltakat figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a Fensterimpex Kft. műanyag ablakai minden igényt maximálisan kielégítenek.

Kérem, tekintse meg műanyag ablak árlistánkat.

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

1. AKCIÓ

9 munkanapon belüli szállítás színes profilokra is

  • 5 légkamrás műanyag fehér nyílászáró, 4-16-4 es argongázzal töltött , Ug=1.0 üvegezéssel
  • 32 dB hangszigeteléssel, ROTO NT vasalattal-“hibás müködtetés” gátlóval
  • két kiemelés gátlóval, résszellőztetővel, mikroszellőztetővel
  • Tokvastagság: Aluplast Ideal 4000, Veka Effectline esetében 70 mm

2. AKCIÓ

A Veka Softline 82 esetében a tokvastagság 82 mm és az üvegezés 4-18-4-18-4-es Ug=0,5!!!

  • 5 éves garancia.
  • Az árak a 3 cm magas párkányfogadókat tartalmazzák!

3. AKCIÓ : Veka Softline 82 profil ajándék melegperemmel !

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energia- osztály

A+ energia- osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

Hívás