Műanyag ablak méretek

 

Szeretné kicseréltetni nyílászáróit műanyag ablakokra, de a méretek eltérnek a szabványtól? Ez nem probléma, vállaljuk egyedi nyílászárók gyártását is!

Tudjuk, ahány ház annyi féle nyílászáró méret. Azzal is tisztában vagyunk, hogy egy családi ház, társasház vagy irodaház építése során eltérhetnek a műanyag ablakok méretei a szabvány méretektől. Sőt nem csak a műanyag ablak méretek térhetnek el a szabványtól, de a formák is. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a design kerül előtérbe, és a különleges homlokzati megoldásokhoz a nyílászáróknak is alkalmazkodniuk kell. A Fenster Impex Kft. előzetes felmérés, és árajánlat készítés után, 3 hét alatt leszállítja, és beépíti egyedi méretű nyílászáróit.

Műanyag ablak méretek
Műanyag ablak méretek

A tervezők által leggyakrabban használt méreteket, ill. panelházak és társasházi lakások nyílászáróit tartjuk raktáron. Ezeket a műanyag ablak méreteket különböző kivitelben (egyszárnyú, kétszárnyú…), választható profilból és üvegezéssel választhatják ki vásárlóink.

A szabvány műanyag ablak méretek nem gyártási méretek, mivel beépítésnél minden oldalról érdemes kihagyni 1-1 cm szerelési hézagot.

Szabvány méretek
60x60 cmbukó-nyíló ablak
90x120 cmbukó-nyíló ablak
90x150 cmbukó-nyíló ablak
120x120 cmbukó-nyíló vagy váltóprofilos nyíló+bukó-nyíló ablak
120x150 cmbukó-nyíló vagy váltóprofilos nyíló+bukó-nyíló ablak
150x150 cmbukó-nyíló vagy váltóprofilos nyíló+bukó-nyíló ablak
90x210 cmbukó-nyíló teraszajtó
100x210 cmbejárati ajtó

Kérjen ablak vagy ajtócserére szakszerű árajánlatot!

Hívás