Nyílászárók beépítése RAL szalagtechnológiával

nyílászárók_beépítése_RAL_szalagtechnológiával

Korszerű, minden követelménynek megfelelő nyílászáróit olyan technológiával szeretné beépíteni, amit a legkevesebb cég kínál? Nálunk jó helyen jár, hiszen a RAL szalagtechnológiával történő beépítést valóban csak a korral lépést tartó cégek kínálják ügyfeleik számára.

A RAL szalagtechnológiával történő nyílászáró beépítés drága. Ezt nem félünk leírni, ez az igazság. Viszont a mostanában egyre népszerűbb passzívházak nyílászáróinak beépítésénél elengedhetetlen ennek a módszernek az alkalmazása.

Ez a beépítési módszer nem tér el sokban a hagyományos módszerektől, amiben többet nyújt az a fal csatlakozás minősége, azaz, hogy az ablak vagy ajtó miként csatlakozik a falkávához.

Két dologra kell odafigyelni:

  • légtömörség megvalósítása
  • a szerelőhézagot kitölrő PUR hab előnyös rögzítő és szigetelő tulajdonságainak hosszútávú megőrzése, azaz a nedvességtől való megóvása.
nyílászárók_beépítése_RAL_szalagtechnológiával

A RAL szalagtechnológiával történő beépítés lényege, hogy a beépítés során alkalmazott fóliák és szalagok a PUR hab szigetelést szárazon tartják. Ezek a speciális szalagok és fóliák megakadályozzák, hogy a PUR hab belülről nedvességet vegyen fel illetve a külső oldalon alkalmazottak lehetővé teszik, hogy a nedvesség kifelé távozzon belőle. Optimális esetben a nyílászáró beszerelése során keletkező beépítési hézagnak - szigetelése után - hasonlóan jó hőszigetelési és tartóssági mutatókkal kell rendelkeznie mint a környezetében található egyéb szerkezeteknek.

A RAL rendszer szerinti beépítés alapfeltételei nem sokban különböznek attól ami normális esetben is elvárható, azonban elengedhetetlen a száraz épület, az egyenes és sima falkávák, az előzetes, alapos felmérés. A fentiek maradéktalan betartása révén jelentős energia- és költségmegtakarítás érhető el. Ez különösen a jövőben - az értékesítéshez kötelezően - kiváltandó energiatanúsítvány szempontjából kap hangsúlyt.

Kérdése van ezzel a korszerű beépítési módszerrel kapcsolatosan? Hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.