Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Nyílászáró cseréje

Segítség nyílászáró csere! De mikor? Hogyan? Mennyi ideig tart? Mi a munkafolyamat menete?

Készüljön fel Ön is, hogy az álom ne váljon rémálommá!

Nyílászáró cseréje ablak

Cégünk célja, hogy a hazai nyílászáró piacon olyan szolgáltatást tudjunk nyújtani, amit maximális kiszolgálás, megbízhatóság és ügyfél elégedettség jellemez.

Nyílászárót nem cserél az ember minden nap, tehát ami nekünk természetes, az másokban kérdéseket vet fel. A továbbiakban igyekszünk minden olyan információt megosztani, amire egy nyílászárócsere előtt ügyfeleinknek szüksége lehet.

Hogyan is zajlik a nyílászáró cseréje?

Szakembereink felmérik, kiszámolják az árat, leszállítják és beépítik új nyílászáróit. Ezután kerülnek beszerelésre a nyílászárókhoz rendelt egyéb kiegészítők, párkányok, redőny, szúnyogháló...stb. Vajon tényleg ennyi lenne az egész?

Mikor érdemes nyílászárót cserélni?

Akár ajtóról, akár ablakról van szó, fontos figyelembe venni, hogy a nyílászáró kibontása és az új beépítése, esetlegesen kőműves munkával is járhat. Panellakások esetében kevésbé számít a mikor, viszont itt is érdemes figyelembe venni, hogy burkolás és festés előtt érdemes elvégezetni a cserét.

Tévhit, hogy télen nem lehet ablakot cserélni, mint ahogy az is, hogy több napig tartó folyamatról van szó. Téli ablakcsere esetén sem kell attól tartani, hogy kihűl a jól befűtött épület, hiszen szakembereink helyiségről-helyiségre végzik a szerelési munkálatokat, melyek lezárhatósága esetén nem kell számolnia lakása lehűlésével. A beépítés ideje a munka és az egyéb kiegészítők mennyiségétől. Amennyiben egy családi ház teljes nyílászárócseréjéről van szó, akár 1-2 nap is lehet, de egy ablak, vagy ajtó cseréje maximum 2 órát vesz igénybe.

Felmérés és beépítés

nyílászáró cseréje bejárati ajtó

Az első és legfontosabb lépés.

A nyílászárót nem elég csak kiválasztani, sok múlik a beépítésen is. A szakszerű beépítésnek köszönhetően lesz nyílászárója tökéletes hang és hőszigetelő hatású.

Ahhoz, hogy a beépítés megfelelő legyen, mielőtt a nyílászáró megrendelésre kerül, szükség van a falnyílás felmérésére, hogy a méretpontatlanságokból adódó kellemetlenségek elkerülhetőek legyenek. Ehhez érdemes szakember segítéségét kérni.

 

Bontás nélküli csere, azaz tokba építés, de mit is jelent ez?

A nyílászáró bontás nélküli cseréje esetén a régi tokba kerül beépítése az új nyílászáró. Nincs szükség kőművesmunkára, mivel az új ablak és a tok közötti hézag szigetelésre kerül, majd ez a szigetelőréteg lesz elfedve egy műanyag takaróléccel.

A régi nyílászáró elemeit kérés esetén elszállítjuk.

További információkért, kérdéseivel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik naprakészen állnak rendelkezésére!

Tekintse meg nyílászáró csere szolgáltatásainkat:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.