Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag ablak méretek

Műanyag ablak méretek

Szeretné kicseréltetni nyílászáróit műanyag ablakokra, de a méretek eltérnek a szabványtól? Ez nem probléma, vállaljuk egyedi nyílászárók gyártását is!

Tudjuk, ahány ház annyi féle nyílászáró méret. Azzal is tisztában vagyunk, hogy egy családiház, társasház vagy irodaház építése során eltérhetnek a műanyag ablakok méretei a szabvány méretektől. Sőt nem csak a műanyag ablak méretek térhetnek el a szabványtól, de a formák is. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a design kerül előtérbe, és a különleges homlokzati megoldásokhoz a nyílászáróknak is alkalmazkodniuk kell. A Fenster Impex Kft. előzetes felmérés, és árajánlat készítés után, 3 hét alatt leszállítja, és beépíti egyedi méretű nyílászáróit.

 

 

műanyag ablak rajz

A tervezők által leggyakrabban használt méreteket, ill. panelházak és társasházi lakások nyílászáróit tartjuk raktáron. Ezeket a műanyag ablak méreteket különböző kivitelben (egyszárnyú, kétszárnyú…), választható profilból és üvegezéssel választhatják ki vásárlóink.

A szabvány műanyag ablak méretek nem gyártási méretek, mivel beépítésnél minden oldalról érdemes kihagyni 1-1 cm szerelési hézagot.

 

 

 

 

Szabvány méretek:

60x60 cm bukó-nyíló ablak
90x120 cm bukó-nyíló ablak
90x150 cm bukó-nyíló ablak
120x120 cm bukó-nyíló vagy váltóprofilos nyíló+bukó-nyíló ablak
120x150 cm bukó-nyíló vagy váltóprofilos nyíló+bukó-nyíló ablak
150x150 cm bukó-nyíló vagy váltóprofilos nyíló+bukó-nyíló ablak
90x210 cm bukó-nyíló teraszajtó
100x210 cm bejárati ajtó
Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.