Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag mobil szúnyogháló

műanyag mobil szúnyogháló rolós

Bosszantja a szúnyogok zümmögése? Zavarja a legyek és lepkék röpködés a lakásban, de szüksége van az átjárhatóságra a nyílászáróinál? Akkor az ön problémájára a műanyag mobil szúnyogháló jelenti a megoldást!

Ablakra szerelhető rolós szúnyogháló

A műanyag mobil szúnyogháló, mint ahogy a neve is mutatja mobil, vagyis mozgatható. Szerelhető ablakra és ajtóra egyaránt, csak a típust kell megválasztani, abból ugyanis több lehetőség is kínálkozik.

Ablak esetében az úgynevezett rolós szúnyogháló mozgatása függőlegesen, sínben történik. A szúnyogháló műanyag tokban van, melyből a föl-le irányba mozgathatóságot szintén műanyagból egy sínpár teszi lehetővé. A háló rugós működtetésű, így a szúnyogháló magától tekeredik fel nyitáskor a saját tengelyére. Lezárásnál a hálót az ablak aljára szerelt kiakasztó segítségével rögzíthetjük.

Akár el is rejthető, hogy ne legyen szem előtt!

Tokozott, rugós műanyag mobil szúnyogháló ajtóra

Az ablakra szerelhető rolós szúnyogháló működési elvét lekövetve lett kialakítva az ajtóra szerelhető tokozott, rugós szúnyogháló. Ez a lehetőség olyan helyekre is lehetővé teszi a szúnyogháló felszerelését, ahova nem lehet nyíló szárnyú ajtót tenni a helyhiány miatt. A háló maga egy tokba kerül kifeszítésre, felül és alul pedig két vízszintes vezetősín igazítja a mágnesszalaggal ellátott befogadó sínhez, így biztosítva a tökéletes mozgathatóságot és záródást. Elkészíthető egyszárnyú ajtóhoz és kétszárnyú, illetve tolóajtóhoz is. Kezelése egyszerű. Elhúzva, véd a rovarokkal szemben, tokjába visszaengedve pedig elrejthető és megóvható a rongálódástól.

Minden, amit a fix keretes, nyíló szúnyoghálóról tudni kell

műanyag mobil szúnyogháló

A fix keretes, nyíló szúnyoghálónak két típusa van, zsanéros nyíló és tolóajtó.

A zsanéros szúnyogháló hasonlóan működik, mint egy hagyományos ajtó. A zsanérok segítségével nyílik, mágneszáraknak köszönhetően pedig becsukható az ajtó. A háló egy műanyag keretbe van kifeszítve. Ezt a típust olyan helyre javasolt felszerelni, ahol naponta többször használják. Előnye, hogy rugós zsanérral is rendelhető, így elég csak kinyitni, visszacsukódását már a rugók segítik. Kétszárnyú ajtó esetén is jó megoldást jelent.

A tolóajtós szúnyogháló kerete megegyezik a zsanéroséval, azonban itt a mozgatás egy vízszintesen elhelyezett sínrendszerben történik. Előnye, hogy a szúnyoghálót csak oldalra kell húzni, ugyanakkor ez akár hátrány is lehet, hogy oldalt legalább ugyanakkora hely kell legyen, mint az ajtó szélessége.

Kiknek jó választás a mobil szúnyogháló?

Mivel a mobil szúnyoghálók legnagyobb előnye, hogy az őszi és téli időszakban szinte láthatatlanok, azok számára, tökéletes megoldás a rovarok kizárására, akik nem szeretnének le illetve felszereléssel bajlódni. A műanyag mobil szúnyogháló barna és fehér színben kapható, tehát gyakran a színe még a nyílászáróéval is megegyezik, ezért esztétikusan illeszkedik a felszerelt környezetbe.

Tekintse meg kapcsolódó termékeinket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.