Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag kombi redőny

Redőny és szúnyogháló egyben?

Műanyag kombi redőny

Ma már nincs lehetetlen, szokták mondani. Ez most a redőnyök terén is beigazolódik.
A kombi redőnyök esetében ugyan is, nem csak egy új típusú műanyag redőnyt szerelnek fel a nyílászáróra, hanem egyben egy szúnyoghálót is, mely a redőnytokon belül kerül elhelyezésre, így nem vesz igénybe plusz helyet, még is megvédi otthonát a szúnyogoktól és rovaroktól.

Amit a műanyag kombi redőnyről tudni érdemes

Az ilyen típusú redőnynél a szúnyogháló és a redőny teljesen külön mozgatható egymástól.

Mindegyik nyílászáróra, utólagosan is fel lehet szerelni.

A redőnytokban kap helyet a rolós szúnyogháló, csak úgy, mint a redőny csendes mozgását biztosító csapágyas alumínium tengely is.

Különbség még, az újtípusi műanyagredőny és a kombi redőny között, hogy ebben az esetben dupla lefutó sínre van szükség. Az egyik gumisínnel bélelt, ebben mozgatható a redőny, a másik pedig a szúnyoghálóé, melyben szőrkefe található.

Akinek szúnyoghálóra is szüksége van, annak a kombi redőny jelenti az igazi megoldást.

Lehet kapni vakolható kivitelben is? A válasz egyértelműen IGEN!

műanyag kombiredőny használat közben

Hasonlóan az új típusú műanyag redőnyhöz, a műanyag kombi redőny is választható vakolható kivitelben. Ezt a típust is csak annál az épületnél szerelhető, amelyiknél már az építkezés során kialakításra került a redőnytok helye, a nyílászárót pedig már beépítették.

Kinek ajánlott?

A műanyag kombi redőnyt azoknak, ajánljuk, akiknek fontos a sötétítés, hang valamint hőszigetelés, meg akarják óvni a belső falak és bútorok színét a nap káros sugaraitól, illetve szeretnék házon kívül tartani a nemkívánatos bogarakat, szúnyogokat.

Bármelyiket is választja, egy megbízható 2 az 1-ben, anyagilag hosszútávon kifizetődő megoldás mellett dönt.

Tekintse meg kapcsolódó termékünket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.