Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Redőnyök

Redőnygyártás több mint egy évszázad óta

Redőnyök hangulatkép

Tudta, hogy hazánkban 1867 óta van redőnygyártás? Mára pedig napjaink egyik legkedveltebb árnyékolója lett. Természetesen azóta számtalan színben és több féle kivitelben kaphatók műanyag, vagy alumínium alapanyagból.

Az emberek többsége azért választja a redőnyt árnyékolónak, hogy rendeltetésének megfelelően sötétítsen vele. Azonban egyre többen vesznek műanyag redőnyt hő és hangszigetelés céljából, vagy alumínium redőnyt a betörésvédelem érdekében.

 

Nyáron hűvös, télen meleg otthon

A redőny jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Nyáron árnyékol, nem engedi felmelegíteni az üveget, így a meleg kinnreked. Télen hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően bent 3-4 fokkal melegebb marad. Mindemellett egy jól megválasztott redőny növeli egy épület esztétikai kinézetét is.

UV védelem redőnnyel?

redőnyök

Köztudott, hogy amit nap ér, az ki van téve az UV sugarak károsító hatásának. A redőnyös nyílászárókkal felszerelt épületekben a bútorok és falak színe és megóvható. Ugyan a mai nyílászárók már UV védett felületkezeléssel ellátottak, a redőnnyel plusz védelmet biztosítunk.

Nézze meg az Iron Glass redőny kínálatát:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.