Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Külső alumínium párkány

külső alumínium párkány

Kiállja az időjárás megpróbáltatásait, exclusive megjelenésű és még tartós is? Igen, amennyiben külső ablakpárkánynak az alumínium párkányt választja.

Az alumínium párkányok, az egyik legjobb választást jelentik, ha külső párkányokról van szó.

Lehet hó, jég, eső vagy tűző napsütés, a hőtágulása minimális, ezért nem deformálódik el.

Mivel első sorban a fél védelmére szolgál, alsó és felső hajlításán köszönhetően jól vezeti el a vizet, így tartós védelmet nyújt még a nagyobb esővel szemben is.

Változatos színei esztétikus megjelenést biztosítanak. Az alumínium tartóssága miatt akár egy életre szóló befektetés is lehet.

Kiknek ajánljuk?

külső alumínium párkány közeli

Az alumínium párkányt elsősorban azoknak ajánljuk, akik hosszútávra keresnek párkányt nyílászárójukhoz. Továbbá tökéletes megoldás azok számára is, akik kedvelik a színeket és stabil, megbízható anyagból szeretnék elkészíttetni ablakpárkányukat.

Tekintse meg kapcsolódó termékeinket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.