Nyílászárók beépítése új nyílásba

nyílászárók_beépítése_új_nyílásba

Építkezik? Új építésű családi házához keres ajtókat, ablakokat, és szakértőket, akik a beépítést is tökéletesen elvégzik? Akkor jó helyen jár, a Fenster Impex Kft.-nél mindent egy helyen megtalál.

Annak ellenére, hogy a nyílászárók beépítése új nyílásba történik, tehát nem kell a régi szerkezeteket kibontani, valamint kőműves helyreállításra sincsen szükség, a beépítés körültekintő, precíz munkát követel és komoly szaktudást. Hiszen egy pár mm-es elcsúszás a függőleges és vízszintes síkok beállításánál, a szerelési hézag nem szakszerű kitöltése PUR habbal vagy akár az ablak finomhangolásának elmulasztása is komoly minőségveszteséghez vezethet.

Miután a megfelelő méretek felmérésre kerültek, és megrendelte tőlünk a nyílászárókat, illetve egy előre egyeztetett időpont ki lett tűzve a nyílászárók beépítésére a beépítő csapatunk elmegy Önökhöz, és elkezdi a nyílászárók beépítését a már kialakított falnyílásba.

Nyílászárók beépítése új nyílásba – munkafázisok

nyílászárók_beépítése_új_nyílásba_ablak_nélkül

1. A szárnyakat leszereljük, valamint fix üvegezésű szerkezetekből mérettől függően az üveget eltávolítjuk.

2. Rögzítő vasakat felszereljük a tokra, valamint elkészítjük a szerelési furatokat.

3. Az ablaktokot behelyezzük a falnyílásba, és faékekkel beszabályozzuk a vízszintes és függőleges síkokat, szigorúan ügyelve a függőleges egysíkúságra is. A tökéletes pozíció megtalálását követően a rögzítő vasak, vagy a tokrögzítő csavarok segítségével végleges helyére rögzítjük a nyílászárót.

4. A tok rögzítését követően a korábban eltávolított szárnyakat visszaakasztjuk, valamint a fix ablakokba visszahelyezzük az üveglapokat.

5. A szerelési hézagot a nyílászárók rögzítése után purhabbal töltjük ki, ez növeli a stabilitást, valamint a hőszigetelést is biztosítja.

6. Elvégezzük a nyílászárók finomhangolását, azaz beállítjuk, hogy az adott szárnyak a funkciójukat optimálisan ellássák, és tökéletesen záródjanak, akadás nélkül.

7. A hézagtömítést eltakarjuk takaróprofilokkal, melyek a nyílászáró külleméhez passzolnak.

8. Amennyiben további kiegészítők, mint például párkányok, redőnyök, szúnyoghálók is a megrendelés részét képezik, ezek installálása a nyílászáró beépítését követően történik meg.

Amennyiben további kérdések merülnének fel, keressen minket bizalommal.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.