Nyílászárók beépítése kőműves helyreállítással

nyílászárók_beépítése_kőműves_helyreállítással

Lecserélné régi nyílászáróit? Nem szeretne több különböző szakembert hívni az ablakcserére és a kőműves helyreállításra? Akkor válasszon minket, hiszen a Fenster Impex Kft.-t nem csak a széles szortiment, a szélsebes munkavégzés és a szédítő árak jellemzik, nálunk a több éves/évtizedes tapasztalattal rendelkező beépítőink precízen, megbízhatóan, szakszerűen elvégzik a kőműves helyreállítást is a nyílászárók beépítését követően.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a felhasznált anyagok minősége és a nyílászárócsere időtartamának elhúzódása végett a kőműves helyreállítással történő beépítés az egyik legköltségesebb formája a nyílászárók cseréjének, ám garantáljuk, hogy amennyiben külön kéri a nyílászárók cseréjét, majd külön a kőműves helyreállítást egy másik cégtől rosszabbul jár anyagilag.

nyílászárók_beépítése_kőműves_helyreállítással

Természetesen nem minden esetben van szükség nyílászáróinak beépítését követően kőműves helyreállításra. Nagyrészt függ ez attól is, hogy milyen típusú épületben végezzük a nyílászárók beépítését. Tégla építésű lakásoknál, amennyiben nem régi tokba törénik a beépítés (gerébtokos vagy pallótokos ablakoknál főként)a falkávák a legkörültekintőbb munkavégzés esetén is erősebben roncsolódnak, valamint a régi széles tok mögött található falfelület látszódni fog az új keskenyebb ablak beépítése után, amelyet takaróléccel nem lehet elfedni, így szükséges a kőműves helyreállítás. Lássuk, mi a folyamata ennek:

  • Nyílászárók pontos méreteinek félmérése, ajánlatkészítés, megrendelés, majd szállítás egy előre egyeztetett időpontban.
  • Önnek annyi a feladata, hogy mielőtt szakembereink beépítenék az új nyílászárókat, a lakást megfelelően elő kell készíteni. (takarófóliával letakarni a bútorokat, elektronikai eszközöket stb. hiszen ahol kőműves helyreállításra van szükség, ott jóval nagyob por és sittképződésre is kell számítani)
  • Régi ablakok kiszerelése, gerébtok, pallótok darabokra fűrészelésével, így elkerülve a nagyobb roncsolódásokat.
  • Üres falkáva megtisztítása, új nyílászárók tokjainak beépítése először ideiglenes ékeléssel történő rögzítéssel, majd tokrögzítő csavarokkal vagy szerelővasakkal véglegesen rögzítve. Szárnyak visszaakasztása, finomhangolása.
  • Ezt követően fontos feladatunknak tekintjük, hogy a kiválóan hőszigetelő nyílászárói mellé  kiváló minőségű hőszigetelt falfelületet biztosítsunk. A munkálataink a falfelület kialakítását, kőműves helyreállítását, faljavítás, élvédőzését és kétszeri glettelését /tehát teljes festés előkészítését/ tartalmazzák.

Kőműves helyreállítással történő nyílászáró beépítéssel egy nap 5-6 ablakot tudunk kicserélni, így egy komplett családiház nyílászáróinak cseréje akár 2-3 napot is igénybe vehet.

Amennyiben további kérdéseik lennének a kőműves helyreállítással kapcsolatosan, kérem kerese kollégáinkat bizalommal.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.