Nyílászáró beépítés Budapest

Nyílászáró beépítés Budapest

Most épülő házához keres nyílászárókat, és egy szakemberekből álló tapasztalt csapatot, akik a nyílászárók beépítését is elvégzik? Régi nyílászáróit szeretné újakra cseréltetni?

A Fenster Impex Kft. mindkét esetben jó választás. Válassza ki széles szortimentünkből az Önnek megfelelő nyílászárókat, a beépítést pedig bízza ránk, tökéletes munkát fogunk az Ön lakásában is végezni.

A nyílászárók beépítését különböző módszerekkel lehet elvégezni, amelyeket a helyszín adottságai határoznak meg, valamint hogy a nyílászárók beépítését követően még milyen munkafolyamatokat kell elvégezni például egy épülő házban. Felkészült, szakmájukban kiváló munkatársainkkal közösen optimális megoldást fog találni, hogy a nyílászáróinak beépítése gördülékenyen, profi módon legyen kivitelezve.

Az alábbi technológiákkal lehet a nyílászárók beépítését elvégezni:

nyílászáró beépítés ablak

Összefoglalva, legyen szó műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablak, műanyag ajtó vagy fa ajtó beépítéséről, a Fenster Impex Kft.-nél minden esetben a kiváló minőségű nyílászáró mellé, első osztályú, szakszerű beépítést is garantálva van.

További információkért, kérdéseivel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálati munkatárainkat, akik naprakészen állnak rendelkezésére!

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.