Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Ajtócsere Budapest

Ajtócsere Budapest

Bejárati vagy beltéri ajtói már nem tündökölnek régi fényükben? Eljárt felettük az idő, és a hőszigetelés hiánya mellett a biztonságérzetét sem fokozzák? Legyen szó beltéri vagy bejárati ajtókról, a Fenster Impex Kft.-nél megtalálja az Ön igényeit maximálisan kielégítő ajtót.

A Fenster Impex Kft. beépítő csapatai szakértelmükkel, megbízhatóságukkal valamint körültekintő precíz munkavégzésükkel garantálják, hogy az ajtócsere folyamata optimálisan zajlódjon le, és ne kelljen a következő években, évtizedekben újabb ajtócserére vagy javítási munkálatokra pénzt áldozni.

Az ajtócsere folyamatát is elsősorban az határozza meg, hogy milyen beépítési technológiával kell elvégezni. Az alábbi felsorolás összegzi, milyen módszerekkel lehet kivitelezni egy ajtó cseréjét:

 

Az ajtócsere folyamata lépésről lépésre:

ajtócsere bejárati ajtó
  • Ajtók pontos méreteinek felvétele az első lépés. Minden esetben kiküldünk Önhöz egy képzett szakembert, aki a mutatós és pontos beépítés érdekében felméri a beépítendő ajtók méreteit. Ehhez még akkor is ragaszkodunk, amennyiben egy másik cég már elvégezte nyílászáróinak felmérését, hiszen csak így tudunk garanciát vállalni a beépítésre.
  • A pontos méretek alapján, és a kiválasztott beépítési módnak megfelelően küldünk egy árajánlatot, aminek elfogadását követően legkésőbb 14 munkanapon belül beépítő csapatunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, az ajtócsere elvégzésének céljából
  • Munkatársaink érkezése előtt érdemes a lakást „felkészíteni” az ajtócserére, hiszen a bontás és a beépítés is porral jár, így érdemes takarófóliával letakarni a bútorokat, elektronikai berendezéseket, hogy a munka végeztével a takarítás könnyebben és gyorsabban menjen. Beltéri ajtók esetében indokolt különösen a felkészülés. Az aljzatot hullámpapírral érdemes védeni a körültekintő munkavégzés ellenére is fennálló sérülésveszélytől.
  • Az ajtócsere időtartama legtöbb esetben pár óra alatt lezajlik, többszintes családi házak komplett beltéri, bejárati ajtócseréjének elvégzése is legfeljebb 2 nap alatt kivitelezhető.
  • Az utómunkálatok elvégzése kiválasztott beépítési módszertől függően zárja le az ajtócsere folyamatát.
Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.