Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Ablakcsere Budapest

Ablakcsere Budapest

Elavultak régi ablakai? Nem megfelelően szigetelnek, és a külső zajok is zavarják Önt? Hiába magas a fűtésszámla, a lakásában hideg van? Esetleg nem nyújt már esztétikai élményt, mikor ránéz ablakaira? Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válasza eljött az ideje az ablakcserének.

Az Iron Glass Bt. évtizedes tapasztalattal rendelkező, precíz és megbízható beépítő csapatai nap mint nap profi módon végzik munkájukat, az ablakcserét követően az ügyfeleink elégedettsége a munka tökéletességével vetekszik.

 

A nyílászárók cseréjét az alábbi módszerekkel végezzük el:

Bármelyik módszerre is van szükség, garantáljuk, hogy hosszútávon megoldást szolgáló, minőségi munkát adunk ki a kezünkből, és az ablakcsere eléri azt a hatást, amivel Ön számolt és amiért Ön fizetett.

Az ablakcsere szakértelmet igénylő feladat, hiszen hiába cseréli régi ablakait, modern felső kategóriás ablakokra, ha az ablakcsere folyamatába hiba csúszik. Egy rosszul elvégzett ablakcsere, és az új ablakok műszaki paraméterei – legyenek azok bármennyire is kiválóak – kárba vesznek és ezáltal a befektetett összeg sem térül meg úgy, ahogyan azt Ön elvárja és megérdemli.

Az ablakcsere folyamata:

ablak csere nyitott ablak
  • Ablakok pontos méreteinek felvétele az első lépés. Minden esetben kiküldünk Önhöz egy képzett szakembert, aki a mutatós és pontos beépítés érdekében felméri a beépítendő ablakok méreteit. Ehhez még akkor is ragaszkodunk, amennyiben egy másik cég már elvégezte nyílászáróinak felmérését, hiszen csak így tudunk garanciát vállalni a beépítésre.
  • A pontos méretek alapján, és a kiválasztott beépítési módnak megfelelően küldünk egy árajánlatot, aminek elfogadását követően legkésőbb 10 munkanapon belül beépítő csapatunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, az ablakcsere elvégzésének céljából
  • Munkatársaink érkezése előtt érdemes a lakást „felkészíteni” az ablakcserére, hiszen a bontás és a beépítés is porral jár, így érdemes takarófóliával letakarni a bútorokat, elektronikai berendezéseket, hogy a munka végeztével a takarítás könnyebben és gyorsabban menjen. Az aljzatot hullámpapírral érdemes védeni a körültekintő munkavégzés ellenére is fennálló sérülésveszélytől.
  • Az ablakcsere időtartama legtöbb esetben pár óra alatt lezajlik, többszintes családi házak komplett ablakcseréjének elvégzése is legfeljebb 2 nap alatt kivitelezhető.
  • Az utómunkálatok elvégzése kiválasztott beépítési módszertől illetve kiválasztott kiegészítőktől (párkány, redőny) függően zárja le az ablakcsere folyamatát.

Bízza ránk ablakainak cseréjét nyugodt szívvel, nem fog csalódni, ezt garantáljuk.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.