Három kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel

műanyag ablak sarok metszet

A három kamrás műanyag ablakok kétrétegű üveggel már kiszorulóban vannak a piacon, hiszen felváltotta őket az öt kamrás műanyag ablak. A három kamrás műanyag ablakok kétrétegű üveggel K értéke K=2.0 és 1.5 között, az öt kamrás szerkezetek ugyan ebben az árban már K=1.4 és 1.1 között mozognak.

A három kamrás műanyag ablak kétrétegű üvegezéssel készül, ahogyan az ötkamrás műanyag ablak is. A jobb hő- és hangszigetelés elérése érdekében azonban már bekerült a piacra, és egyre népszerűbb a három rétegű üvegezés.

Háromrétegű üveg esetén elérhető az u=0,6-os érték is. Azonban itt már figyelni kell arra is, hogy az ablak súlya jelentősen megnő. Nem elég korszerű profil, esetén túlterhelődhet az ablakszerkezet, ami azt eredményezheti, hogy az ablak hamarabb tönkremegy, nem bírja az ablakszárny súlyát. Továbbá nagyméretű ablakszárnyak esetén az ablak kezelése is nagyobb erőt igényel.

műanyag ablak sarok metszet

Az előbb leírtakból kiderül, hogy a három kamrás műanyag ablak háromrétegű üvegezéssel nem kivitelezhető. Sem a nagy súly miatt, sem pedig az üvegkiosztás miatt, mely összesen 36 mm-es, és nem fér el egy 58 mm-es ablakprofilban.

Ezzel szemben az öt kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel már minden gond nélkül kivitelezhető, és remek hang- és hőszigetelést biztosít.

Tekintse meg a többi 3 rétegű üvegezéssel készült műanyag ablakainkat:

Kapcsolódó szolgáltatások:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.