Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók ablak

Nyílászárót cserélne, de nem tudja melyiket válassza? Azért vagyunk, hogy ne maradjanak Önben megválaszolatlan kérdések. A következő leírásból megtudhatja, miért érdemes műanyag nyílászárót választani otthonába.

Zárja ki a külvilágot műanyag ablakokkal!

Az épületek igen fontos részét képezik a nyílászárók. Nem csak arra szolgálnak, hogy fényt vigyenek az életünkben, hanem hogy biztonságot nyújtsanak, a hideget kint, a meleget bent tartsák és kellemes komfortérzetet biztosítsanak.

A műanyag nyílászárók felépítésének köszönhetően kiváló hang-és hőszigetelő képességgel rendelkeznek, nem vetemednek, vagyis megtartják formájukat. Legfőbb előnye, hogy hosszú élettartamúak és gyorsan le lehet gyártani. A műanyag nyílászárók kinézetére rengeteg variáció létezik, színválaszték közül választhat. Az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll.

Kiváló ár-érték arány

A műanyag nyílászárók nem szorulnak felújításra, nem kell festeni. Széles színskálából választhatja ki, milyen színt szeretne. A legfontosabb érv, ami a műanyag nyílászárók mellett szól, hogy az ár érték aránya kiváló.

A műanyag ablakok esetében nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nagyon jó a hő-és hangszigetelő képessége, így nem csak energiatakarékos, de a kintről jövő zajok sem jutnak be az épületbe.

Műanyag nyílászárók bejárati ajtó

Tudta, egy jól megválasztott nyílászáróval még a legzajosabb utca is csendesnek tűnik?

Egy átlagos utca zaj, kb. 30-40 dB. Egy átlagos műanyag ablak hanggátlása 33dB. Tehát, ha egy átlagos képességekkel rendelkező műanyag ablakot vásárol, Önnek akkor is egy magas hangszigetelésű nyílászárója lesz. A 33dB hanggátlás egy egyszerű hang gátló üveggel tovább növelhető, egészen 48 dB-ig.

További hasznos műanyag nyílászáró oldalaink:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.