Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Alumínium ablakok

Miért jó az alumínium nyílászáró? Nem rozsdásodik? Biztonságos?

alumínium nyílászárók beépített ablakok

Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak Önben merülnek fel ezek a kérdések, hiszen a nyílászárócsere egy hosszútávra szóló beruházás. Sok szempontot kell figyelembe venni. Nem elég csak az árat nézni, fontos a hőmegtartási tényező, a biztonság és nem mellékes az sem, hogyan illeszkedik a már megtervezett, kialakított környezetbe.

Az alumínium nyílászárók anyagát tekintve olyan fémről van szó, amelynek öt­vözetei eltérő műszaki paraméte­rekkel rendelkeznek, így az adott szerkezethez mindig az igényeknek legjobban megfelelő alumíniumötvözetet lehet használni. Előnye a rendkívüli stabilitás, és teherbíró képesség, ezért a nagy felületű üvegeget és a szélsőséges időjárási viszontagságokat is jól bírja. Könnyen és precízen alakítható, formálható, kis tömegű alapanyag.

Kiknek ajánljuk elsősorban az alumínium nyílászárókat?

Mindenki mást vesz figyelembe a nyílászárók kiválasztásánál. Aki hosszú távon gondolkozik, mindenképpen jól dönt, ha alumínium nyílászárót választ. Igaz, hogy az alumínium ablak ára magasabb, mint a műanyagé, de élettartama mindkettőnél jóval hosszabb.

Környezetünkben körbenézve, elsősorban irodaépületeknél, uszodáknál, közintézmények épületeinél találhatunk alumínium nyílászárókat ahol fontos, hogy hosszú élettartamú legyen. Korrózióálló, egyéni igények szerint színezhető, ezért nem rontja a homlokzati összképet és gazdaságos beruházás az alumínium mellette dönteni. Természetesen ezek egytől-egyik olyan tulajdonsági jegyek, melyek egy lakóépület nyílászáróinál is elengedhetetlen tényezők lehetnek. Amellett, hogy az átlagnál eltérő megjelenést kölcsönöz az épületnek, lényeges előnye a hőhídmentesség, illetve kiváló hangszigetelő hatása van.

alumínium nyílászárók metszet

Alumínium ablak fa belsővel? Esztétikus belső, erős külső védelem!

Azokat az alumínium nyílászárókat, amelyeknek a belseje fából készül, lakóépületekbe, irodaházakba, vagy olyan bemutatótermekbe ajánljuk, ahol fontos, hogy kívülről védjen, belülről pedig a fa meleg, barátságos hatást keltsen.
Ez egy nagyon előnyös megoldás a nyílászárók területén. Az ablak belső részét fából készítik el, mellyel nem csak az esztétikai kinézet növelhető, de az ablak stílusát is pozitívan befolyásolja. A külső rész alumíniumból készül, így egy professzionális nyílászárót kapunk. Az időjárás viszontagságaival szemben az alumínium ablakokat porlakkozás, ragasztott fólia, vagy anodizálás védelmezi. Utólagos karbantartást nem igényel.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.