Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Építkezik? Aktuális a nyílászárók cseréje, mert a régi már elavult?

A Fenster Impex Kft.-nél jó helyen jár!

Cégünk műanyag nyílászárók cseréjével, beépítésével foglalkozik Budapesten és vidéken egyaránt. Műanyag nyílászárók, szúnyoghálók, redőnyök, nálunk jó helyen jár és biztosak vagyunk benne, hogy akár egyedi igényeinek is eleget tudunk tenni.

Műanyag Ablak Akció

Műanyag Ablak Akció

Minőségi műanyag ablakok hihetetlenül kedvező árakon, változatos akciók folyamatosan!

Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?

Referenciák, garanciák, minősítések, villámgyors határidők. Tudja meg, hogy miben vagyunk mások!

Fenster Impex Kft. nyílászárók kislányok az ablaknál

Nyílászáróink és szolgáltatásunk minőségét mi sem támasztja jobban alá, mint azok a legmagasabb minőséget igazoló hazai és nemzetközi tanúsítványok, melyekkel rendelkezünk.
Célunk, hogy a Fenster Impex Kft. a magyar nyílászáró piacon olyan szolgáltatást tudjon nyújtani megrendelői részére, melyet kiváló minőség és maximális megbízhatóság jellemez.

Az általunk beépített nyílászárók a német Veka profilnak köszönhetően a csúcsminőség kategóriába tartoznak. Képzett, megfelelő szaktudással rendelkező kollégáink gondoskodnak arról, hogy a kiváló minőség mellé, pontos, precíz felmérés és szakszerű beépítés társuljon.
Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink bíznak bennünk, elégedettek az általunk elvégzett munkával, a beépített nyílászárók és kiegészítők minőségével és nyugodt lelkiismerettel ajánlanak tovább családtagjaiknak, barátaiknak.

Olvasson tovább, hogy jobban megismerje cégünket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.