Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag bejárati ajtó ár

Műanyag bejárati ajtó árak

A műanyag bejárati ajtó legfőbb céljai, hogy jól szigeteljen, és házon kívül tartsuk az illetéktelen behatolókat, azonban legalább ennyire fontos, hogy az ajtó külleme illeszkedjen a lakás, és az épület stílusához. A műanyag bejárati ajtó tehát sokféle szempont alapján választható ki. Fontos lehet az esztétikum, a biztonság és nem mellesleg az ár is.

Ha már tudjuk, hogy milyen stílusú ajtót szeretnénk, akkor el kell döntetnünk, hogy melyik nyílászáró üzletbe megyünk be vásárolni. Ebben a fázisban már általában a műanyag bejárati ajtó ára az, ami dönthet egyik-másik üzlet mellett. Sajnos nem véletlen az a mondás, hogy „olcsó húsnak híg a leve”. Érdemes alaposan kikérdezni a kereskedőt, hogy mit is kapunk a pénzünkért. Műanyag bejárati ajtó árak összehasonlításánál a műszaki paramétereket kell összehasonlítani. Fontos, hogy a műanyag bejárati ajtó ára tartalmazza-e a kilincs árát is. Ha igen, az sem mindegy, hogy milyen kilincset kapunk hozzá, műanyagot, vagy alumíniumot. Az sem mindegy, hogy hány ponton záródik az ajtó. A műanyag bejárati ajtók többsége már 5 pontos, kilincs működtetésű zárral van ellátva. Nem árt, ha az sem kerüli el a figyelmünket, hogy milyen vasalat van az ajtóban. Sajnos sok gyártó a vasalatokon próbál meg spórolni, ezért az olcsó kínai és török valasalatokat alkalmazzák, amik hamar elhasználódnak. A zárszerkezet cseréje igen nagy költségekkel is járhat. Hogy ezt elkerüljük, már vásárláskor figyeljünk arra, hogy jó minőségű zárszerkezet legyen az ajtóban.

Kültéri műanyag bejárati ajtó vásárlása előtt érdemes a szigetelési tulajdonságokat és a külső borítás minőségét alaposan megvizsgálni, hogy az ajtó valóban minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.

Egy jó minőségű, modern műanyag bejárati ajtó kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal bír, ami akkor válik fontossá, ha forgalmas, zajos főúthoz közeli az épület, vagy zavaróan hangos a szomszédság, stb. Egy hangszigetelt műanyag bejárati ajtó már maga is jelentősen csökkenti, szűri a kintről érkező zajokat, ám a maximális nyugalmat csak az összes nyílászáró, esetenként a falak hangszigetelése révén lehet elérni.

Műanyag bejárati ajtó árak üveges

Műanyag bejárati ajtó áránál a jó hőszigetelő képesség rendkívül fontos, hiszen a belső, fűtött tér és a külső, fűtetlen tér elválasztása energiatakarékossági szempontból is fontos. Ezért is lényeges vásárlás előtt tájékozódni, és olyan műanyag bejárati ajtót venni, amely tökéletesen ellátja ezt a feladatot.

A Fenster Impex Kft. hiszi, hogy az általa forgalmazott bejárati ajtók minden igényt kielégítenek, és a legjobbat tudják nyújtani az Ön számára.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.