Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag bejárati ajtó akció

műanyag bejárati ajtó akció színes

A szépen kialakított műanyag bejárati ajtó jelzi, hogy milyen a kapcsolatunk a külvilággal, első pillantásra megnyerő, barátságos érzést kelthet a látogatóban, egyben tükrözi a lakók életminőségét is. Napjainkban az ajtó nem csak egy fontos biztonsági berendezése otthonunknak, hanem lakáskultúránk része is.

Egy jó műanyag bejárati ajtó számára több különböző követelmény van felállítva: a szívesen látott vendéggel szemben legyen barátságos, a nemkívánatos vendéget pedig ne engedje be. Egy jó műanyag bejárati ajtó a ház lakóit védje meg az időjárás viszontagságaival szemben, és a mai energiatakarékos időkben természetesen nem szabad a felmelegedett belső levegőt kiengednie a szabadba. A jó ár/érték arány és az egyszerű és gyors beépíthetőség ugyancsak a jó műanyag bejárati ajtó fő jellemzői közé sorolandóak. A kinézetének az épület stílusához kell passzolnia.

A műanyag bejárati ajtónak cseréje természetesen költséges, hiszen hosszútávú, kiváló minőségű alapanyagokból készült, ízléses, első osztályú műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag bejárati ajtót szeretne magának mindenki, és ez bizony komoly költségekkel jár, még a Fenster Impex Kft.-től megrendelt ajtók esetében is.

Természetesen próbálunk ebben az esetben is a vevőinknek kedveskedni, és lehetővé tenni, hogy mindenki hozzájuthasson álmai bejárati ajtajához, kedvező áron.

Emiatt egész évben, folyamatos akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak. Lássuk most milyen kihagyhatatlan ajánlatok között válogathat:

Rendelje meg most, és beépítő csapatunk 3 héten belül egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt és beépíti Önnek a műanyag bejárati ajtaját.

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.