Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag bejárati ajtók

Esztétikus? Igen. Biztonságos? Igen. Egyedi méretezés? Felár nélkül. Széles panel és üvegválaszték? Természetesen. Megbízható? Igen. Versenyképes ár? Még annál is jobb.

Műanyag bejárati ajtók

Ezek röviden összefoglalva a legfontosabb kérdések, amik felmerülhetnek egy műanyag bejárati ajtóval kapcsolatosan, melyekre a válaszokat is megadtuk.

Számos szempont szerepet kaphat a műanyag bejárati ajtó kiválasztásánál. Fontos lehet a lenyűgöző külső, a biztonság és természetesen az ár is. Itt meg kell jegyeznünk, hogy a feltűnően alacsony ár általában a biztonság rovására megy. Tehát amennyiben nem szeretné, hogy a betörők egy szempillantás alatt bejussanak lakásába, válasszon kicsit magasabb árfekvésű, ám biztonságos, magas minőségű bejárati ajtót, mely alapanyagai a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelelnek. Az esztétikai élmény fokozására számos lehetősége nyílik, díszüvegek, különleges paneltípusok közül válogathat, melyek által bejáratai ajtaja egyedivé, stílusossá válik. Fontos megjegyezni, hogy a szépség, a különleges külső a bejárati ajtók esetében nem megy a biztonság rovására.

Ezen felül egyedi méretekben, oldal és felülvilágítókkal együtt, különböző zártípusok és biztonságtechnikai elemekkel gyártjuk le bejárati ajtaját.

műanyag bejárati ajtók közeli

A Fenster Impex Kft.-nél az alábbi műanyag bejárati ajtótípusok közül válogathat:

Amennyiben további kérdései lennének a műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatosan, kérem hívjon minket bizalommal, kollégáink készségesen állnak rendelkezésére.

Tekintse meg az Iron Glass műanyag bejárati ajtó kínálatát:

Kapcsolódó szolgáltatások:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.