Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Lecserélné régi, kevésbé mutatós bejárati ajtaját egy esztétikusabbra? Esetleg biztonságtechnikai megfontolásokból cserélné le bejárati ajtaját? Nálunk mindent megtalál, hiszen termékeinkben ötvöződik a szépség, a megbízhatóság és a versenyképes ár.

Amennyiben még nem döntötte el, milyen típusú bejárati ajtóval szeretné ékesíteni lakása, háza küllemét, úgy az alábbi felsorolás alapján könnyedén átláthatja, milyen bejárati ajtó típusokat forgalmazunk:

A műanyag bejárati ajtók felépítésüknek köszönhetően kiváló hang-és hőszigetelő képességgel rendelkeznek, nem vetemednek, vagyis megtartják formájukat. Legfőbb előnye a műanyag bejárati ajtóknak, hogy hosszú élettartamúak és gyorsan le lehet gyártani. Az ajtók kinézetére rengeteg variáció létezik, széles forma és színválaszték közül választhat. Az időjárás viszontagságainak tartósan ellenállnak.

Választása essen is bármelyik ajtótípusra, műanyag bejárati ajtóink közül biztosan megtalálja azt, amelyik Önhöz illetve lakásához a legjobban passzol.

Bejárati ajtó üveges

Nézze meg katalógusunkat, válassza ki a megfelelő ajtót, kérjen árajánlatot, és heteken belül élvezze ki új bejárati ajtója által nyújtott esztétikai élményt és biztonságérzetet.

Tekintse meg cégünk bejárati ajtó kínálatát:

Kapcsolódó szolgáltatások:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.