Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Műanyag fix szúnyogháló

Műanyag fix szúnyogháló, avagy hogyan vegyük fel a harcot a vérszívókkal!

Műanyag fix szúnyogháló ablakon

A nyárral nem csak a meleg érkezik meg, hanem a szúnyogok, lepkék, legyek és egyéb repülő rovarok is, amikkel szinte így vagy úgy, de mindenki hadakozik. Védekezhet ellenük egészségre káros vegyszerekkel, légycsapóval fehér falat nem kímélve, vagy választhat egy egyszerű és hosszú távú megoldást és szúnyoghálóval vértezi fel a nyílászárókat.

Soha többet szúnyogcsípést!

Több típusú szúnyogháló létezik, de talán a legismertebb a műanyag fix szúnyogháló. Ahogy a neve is mutatja, ezt a típust fixen rögzítik az ablakkeretre csavarokkal, vagy pattintóval (V alakú fém anyagú alkatrész), aminek a segítésével belülről is felszerelhető a szúnyogháló akkor is, ha több emelet magas épület nyílászáróiról van szó. A keret barna, vagy fehér műanyagból készül vastag, vagy vékony profilból. A keret vastagsága mindig attól függ, mennyi hely van a szerelésre. A háló üvegszálas szürke színű műanyagból készül, hogy tartós legyen.

Kiknek jelent jó választást a műanyag fix szúnyogháló?

Műanyag fix szúnyogháló közeli

Mielőtt a műanyag fix szúnyogháló mellett teszi le valaki a voksát, érdemes figyelembe vennie, hogy ez a szúnyogháló bármikor le és felszerelhető, viszont az ablakra, fixen kerül fel, mozgatása nem lehetséges. Szinte bármelyik ablaktípusra, illetve már meglévő redőny elé is tehető.

Ezt a típust olyan nyílászárókra javasolt feltenni, ahol nem akarunk az ablakon kívül pl. virágot locsolni, vagy portörlés után rongyot kirázni. Ezért érdemes végiggondolni, zavarja-e majd a mozgásban és korlátozza-e olyan tevékenységekben, amik mindennaposak az életében.

Legnagyobb előnye, hogy a háló könnyen cserélhető. Így ha megrongálódik, akkor csak le kell szedni a keretet a nyílászáróról, a régi hálót kivenni és a helyére újat behúzni. Ez mindössze pár percet vesz igénybe és nem kell újat vennie.

Ha elege van már nyáron is csukott ablakokból, mert zavarják a berepkedő rovarok és moszkitók, olcsó, de megbízható, hosszú távú megoldást keres problémájára, bátran döntsön a műanyag fix szúnyogháló mellett.

Tekintse meg kapcsolódó termékeinket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.