Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Alumínium mobil szúnyogháló

Alumínium mobil szúnyogháló

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy nyári éjszakán egy fáradhatatlanul zümmögő szúnyog duruzsolt a fülébe. Nem kell többet választani a szúnyog és a fülledt meleg között! Válasszon tartós és hosszútávon kifizetődő megoldást és nyerje meg Ön a rovarokkal szembeni harcot. Az alumínium mobil szúnyogháló nem csak esztétikus, sokszínű lehetőséget kínál, de szinte láthatatlan is, ha beköszönt az őszi, téli időszak.

Ugyan az a hatás, többféle kivitelbe csomagolva

Az ablakra szerelhető alumínium rolós szúnyogháló előnye, hogy használata rendkívül egyszerű, tokjába visszaengedve elrejthető, leengedve pedig véd a rovarok ellen. A szúnyogháló egy 4-5 cm-es alumínium tokba tekeredik fel, leengedésnél a könnyed mozgatást a függőleges alumínium sínpár segíti. A hálót az ablak aljára szerelt kiakasztó segítségével lehet rögzíteni, feltekeredését pedig a rugók működtetik, ezért magától tekeredik fel a saját tengelyére.

Tokozott, rugós kivitel azoknak, akik helyhiánnyal küszködnek

A tokozott, rugós alumínium szúnyoghálót azoknak ajánljuk, akinél a helyhiány nem teszi lehetővé a nyíló szárnyú típust felszerelni. A háló maga egy 4,5 cm-es függőleges tokba kerül kifeszítésre, felül és alul pedig két vízszintes vezetősín igazítja a mágnesszalaggal ellátott befogadó sínhez, így biztosítva a tökéletes mozgathatóságot és záródást.

Két féle kivitelben kapható. Az egy oldalról elhúzható változatát 140 cm-ig választható, a két oldalról elhúzhatót pedig a kétszárnyú, 140 cm-t meghaladó ajtókhoz ajánljuk.

Nyitható, vagy húzható, kinek melyik az előnyös

alumínium mobil szúnyogháló

A fix keretes, nyíló szúnyogháló azok számára praktikus, akik zsanér segítségével nyitható, vagy tolóajtós szúnyoghálót is fel tudnak szereltetni, nem okoz problémát a helyigénye.

A zsanéros szúnyogháló kerete fix. Az alumínium anyagnak köszönhetően erős, jól bírja az a napi szintű igénybevételt, mit azok a szúnyoghálók, melyek oldal irányba elhúzva nyílnak. Hasonlóan működik, mint egy ajtó. Nyitását a zsanérok biztosítják, zárását pedig a mágneszár. Választható rugós zsanérral is, így az ajtót csak nyitnunk kell, csukódása a rugóknak köszönhetően magától történik. Szerelhető egyszárnyú és kétszárnyú ajtóra is.

A tolóajtó kerete megegyezik a zsanéroséval, azonban ennél a típusnál figyelni kell arra, hogy az ajtó oldal irányba történő tolással nyílik, ezért minimum annyi hely kell legyen az ajtó mellett, mint a szúnyogháló szélessége. Záródását a mágneszárnak köszönheti.

Kinek ajánlott?

Mivel ezeknek a szúnyoghálóknak az anyaga alumínium, strapabírók, erősek és hosszú távú megoldást jelentenek. Az alumínium szúnyoghálók szerkezete színezhető, ezért a színválasztást nem korlátozza más, mint a már meglévő nyílászárókhoz választott szín.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék a nyári időszak után elrejteni szúnyoghálóikat, azoknak, akik kedvelik az egyedi megjelenést biztosító színeket és akik végérvényesen szeretnék kizárni a rovarokat az életükből.

Tekintse meg kapcsolódó termékeinket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.