Iron Glass nyílászárók
A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.

 

 

 

 


Alumínium kombi redőny

Alumínium kombi redőny

Önmagában számos érv szól az alumínium redőny mellett. Időtálló, hosszú élettartamú, lamellái kifejezetten kültérre tervezett színterezéssel kapják meg a színüket, hogy az időjárás viszontagságai ellenére megőrizzék azt. Nem kopik és rozsdásodik azáltal, hogy alumíniumból készülnek alkatrészei. Védelmet nyújt a betörés ellen.

Fontos megemlíteni, hogy csak úgy, mint a műanyag redőny, az alumíniumnál is létezik szúnyoghálóval kombinált változat.

 

Mit érdemes tudni az alumínium kombi redőnyről?

Az alumínium kombi redőny lényege, hogy a redőnnyel együtt szúnyogháló is beszerelésre kerül. Ezáltal a redőny szerkezeti felépítése némileg megváltozik, ugyan is a szúnyogháló tengelye is bekerül a redőnytokba, illetve a vezetősín dupla lesz. A szúnyogháló kefés, míg a redőnypalást gumival bélelt lefutóban mozgatható, akár külön-külön is. Az alumínium kombi redőny mindazok számára tökéletes megoldás, akik hosszú távra terveznek és emellett szeretnék a repülő rovarokat az ablakon kívül tudni.

Miért tenné láthatóvá, ha el is rejtheti?

alumínium kombiredőny metszet

Aki már rutinos a redőnyválasztásban, annak nem jelent újdonságot, hogy az alumínium kombi redőny is kapható vakolható kivitelben. Azonban fontos tudni, hogy még az építkezés során ki kell alakítani a tok helyét. Az épület bevakolása előtt kerül beszerelésre a redőny és utána lehet vakolni, hogy a végén csak a lefutókat és a szerviznyílás fedését lehessen látni.

Kinek ajánljuk az alumínium kombi redőnyt?

Az alumínium kombi redőnyt azoknak ajánljuk, akik hússzú távon kifizetődő megoldást keresnek nem csak sötétítésre, de a szúnyogok ellen is. Jó választás, ha szereti a színeket és nem a szokványos barna, vagy fehér színre vágyik, plusz hőszigetelésre és hangszigetelésre van szüksége és szeretne egy olyan árnyékolástechnikai eszközt ablakaira, mely rácsok nélkül nyújt biztonságot a betörésekkel szemben.

Amennyiben a fenti tulajdonságok megegyeznek az Ön, úgy garantáltan jól dönt, ha alumínium kombi redőnyt választ.

Tekintse meg kapcsolódó termékünket:

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt

Tévhit, hogy télen nem lehet elvégezni az ablakok cseréjét. Téli nyílászárócsere esetén azonnal érezhető a változás. Megszűnik otthonában a hidegérzet és nem utolsó szempont, hogy egy átlagos fűtésszezon alatt 20-30%-ot takaríthat meg költségeiből.

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

3 hét alatt új műanyag nyílászárók

Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi igényeknek is maximálisan eleget tudjunk tenni. Legyen szó nyílászárók felmérésről, árakról, vagy a nyílászárók cseréjéről, beépítéséről. Szakembereink teljes körű szolgáltatásnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Német minőség

Német minőség

A Németországban gyártott Veka nyílászáró profil több mint 25 éve van jelen az építőipari piacon. Az ez idő alatt szerezett tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően tudja garantálni a csúcsminőséget.

A+ energiaosztály

A+ energia-
osztály

Mit is jelent ez?
Minőségi nyílászáró, szakszerűen beépítve, megfelelően beállítva, ügyfeleink igényeire szabva.